3500 banorë rrezikojnë helmimin, në lumin Gjanica po hidhen mbetje të hidrokarbureve


10/07/2018

Pasditen e së hënës, ndotja ka ardhur duke u shtuar. Sipas banorëve, ndotja ka filluar pas rivënies në punë të uzinës së përpunimit të naftës në Ballsh.

Burime nga spitali rajonal i Fierit shprehen se ditën e djeshme nuk ka pasur raste të shtrimit të personave me simptoma intoksikimi.

Në zonën e Ofiçinës së Vjetër gjenden katër fshatra me rreth 3500 banorë, ndërsa e njëjta situatë paraqitet edhe në qytetin e Ballshit dhe fshatrat përreth kombinatit të përpunimit të thellë të naftës.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart