Kthehu lart

Janeva: Më 30 shtator nuk do të bëj ajvar, do të votoj në referendum

Janeva: Më 30 shtator nuk do të bëj ajvar, do të votoj në referendum GazetaExpress

Prokurorja kryesore speciale publike Katica Janeva më datën 30 shtator nuk do të bëjë ajvar, por do të votojë në referendum.

Në intervistën për televizionin Alsat M, Janeva sqaron se bëhet fjalë për moment historik për Maqedoninë.

Janeva përveçse për referendumin flet edhe për dy raportet e PSP-së – njëri për punën e tyre, ndërsa tjetri i dedikuar për gjykatësit dhe veprimin e tyre të pandërgjegjshëm dhe pamoralshëm.

Intervista e plotë me kryeprokuroren do të emetohet në lajmet e televizionit Alsat-M. 

    Data: 23 Shtator 2018 17:31
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera