Zëvendëskryeministri dhe ministër i Mbrojtjes i Kroacisë Kërstiçeviq sot në Maqedoni


05/02/2019

Siç informon MM, ministri Kërstiçeviq do të realizojë takim me zëvendëskryetaren dhe 

ministre të Mbrojtjes në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Radmilla Shekerinska, pas çka do të vijojnë biseda të dy delegacioneve.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart