Spasovski: Qeveria do të pastrojë hesapet me krimin, edhe nëse bëhet fjalë për partnerin e koalicionit BDI - Gazeta Express

07/02/2019 12:53

Spasovski: Qeveria do të pastrojë hesapet me krimin, edhe nëse bëhet fjalë për partnerin e koalicionit BDI

07/02/2019 12:53

AI tha se nuk beson se cilado parti frikësohet nga pastrimi me krimin, përfshirë edhe radhët e tyre, pasi që kjo rrit besimin tek qytetarët dhe demokracinë brendpartiake.

Spasovski përmendet si njëri nga kandidatët e mundshëm të LSDM për president, por duke taktizuar me VMRO-DPMNE se cilin profil të kandidatit do ta nxjerrë. Spasovski pritet që më pas të proklamohet edhe si president koncensual, edhe pse ai do të jetë nga LSDM.