Skadon paraburgimi shtëpiak për të akuzuarit në rastin “Perandoria” - Gazeta Express

Skadon paraburgimi shtëpiak për të akuzuarit në rastin “Perandoria”

06/02/2019 11:08

Gjatë ditës do të shihet nëse Gjykata Themelore Shkupi 1 dhe Gjykata e Apelit do ta respektojnë mendimin e Gjykatës Supreme, e cila i ndaloi të gjitha hetimet PSP-së të ngritura pas 30 qershorit të vitit 2017.