Shtyhet për pasdite seanca parlamentare për ndryshimet kushtetuese


10/01/2019

Në rend dite janë propozim – amendamentet XXXIII, XXXIV, XXXV dhe XXXVI të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë si edhe propozim-ligji kushtetues për shpalljen e amendamenteve, që e paraqet fazën e tretë dhe të fundit të procesit të ndryshimeve kushtetuese të cilat dalin prej Marrëveshjes së Prespës.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart