Osmani dhe Mariçiq do të informojnë për aktivitetet për inkuadrim drejt BE-së


23/09/2018

Osmani dhe Mariçiq në fund të korrikut u emëruan për ta kryesuar ekipin politik dhe teknik për negociata të Republikës së Maqedonisë për hyrje në BE.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart