Kuvendi, debat për propozim-ligjin për antikorrupsion


16/01/2019

Në Komisionin për Arsim, Shkencë dhe Sport do të diskutohet për propozim-ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e standardit të studentëve në lexim të dytë.

Ndërsa në Komisionin për Financim dhe Buxhet do të shqyrtohet propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtjen e konsumatorëve gjatë marrëveshjeve për kredi konsumi – lexim të dytë dhe shqyrtimi i raportit të Komisionit Juridik Ligjvënës, për Propozim-ligjin për prokurime publike gjithashtu në lexim të dytë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart