KSHZ ka pranuar 742 fletëparaqitje nga diaspora për referendumin - Gazeta Express

KSHZ ka pranuar 742 fletëparaqitje nga diaspora për referendumin

14/08/2018 16:17

Prej tyre, 702 janë pranuar, 11 janë refuzuar, ndërsa të tjerat janë në përpunim, njofton KSHZ.

Deri dje në Zyrat rajonale të KSHZ-së mbikëqyrje në Listën zgjedhore kanë kryer gjithsej 1.216 qytetarë. Madje, numër më i madh i qytetarëve mbikëqyrje kanë kryer në Manastir- 188, Radovish -104 dhe Strumicë -101.