Kërcënoi deputetët dhe përhapi material racist në Facebook, nis procedura kundër shkupjanit


18/01/2019

Ai është i dyshimtë për vepër penale të bërë “rrezik të sigurisë” dhe “përhapje të materialit ksenofobik dhe racist nëpërmjet sistemit kompjuterik”.

Nga MPB theksojnë se Sektori për krim kompjuterik  dhe mjekësi ligjore digjitale do të vazhdojë me aktivitetet me qëllim të sanksionimit të rasteve të tilla. U bëhet thirrje qytetarëve të cilët janë të ekspozuar në kërcënime të tilla  ose që dëshmojnë për kërcënime të tilla t’i paraqesin  në stacionin policor më të afërt ose në adresën elektronike  [email protected]

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart