Janeva: Më 30 shtator nuk do të bëj ajvar, do të votoj në referendum


23/09/2018

Në intervistën për televizionin Alsat M, Janeva sqaron se bëhet fjalë për moment historik për Maqedoninë.

Janeva përveçse për referendumin flet edhe për dy raportet e PSP-së – njëri për punën e tyre, ndërsa tjetri i dedikuar për gjykatësit dhe veprimin e tyre të pandërgjegjshëm dhe pamoralshëm.

Intervista e plotë me kryeprokuroren do të emetohet në lajmet e televizionit Alsat-M. 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart