Gjykimi i Latasit për lëndën "Total" të PSP-së shtyhet për më 3 tetor


24/09/2018

Në seancën e sotme gjyqësore për lëndën “Total”, duhej të dëgjohen “bombat” e incizuara nga viti 2011, që PSP i prezanton si dëshmi në procedurë. Deri tani në sallën gjyqësore janë lëshuar 16 nga gjithsej 39 “bombat”.

Në lëndën “Total” i akuzuar është gazetari Dragan Pavloviq-Latas për fshehje të tatimit në vlerë prej 121.414 eurove përmes kompanisë “Total” dhe asaj për media “Medijax” në vlerë prej 63.032 eurove.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart