Dimitrov në Manastir: Përgjegjësinë për të ardhmen e kemi të gjithë 


23/09/2018

Ai bisedoi me ta për sfidat me të cilat ballafaqohen, planet e tyte dhe idetë për të ardhmen si dhe për të ardhmen e Maqedonisë. 

Dimitrov theksoi se Manastiri dhe rajoni kanë një rol të rëndësishëm historik në krijimin e trashëgimisë kulturore të Maqedonisë por edhe një rol shumë të rëndësishëm në të ardhmen evropiane duke marrë parasysh dimensionin tradicional diplomatik të qytetit.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart