New York Times: Gjuha shqipe në mesin e tri gjuhëve më të vjetra të botës


24/08/2014

Gazeta përmend armenishten, greqishten dhe shqipen si gjuhë të lashta, prej nga e rrjedhin shumë gjuhë të tjera.

Shikojeni këtë skicë të NYT.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart