Ndërtesa që shkëlqen në Arbëri, Albdizajn Residence - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

19/08/2019 19:01

Ndërtesa që shkëlqen në Arbëri, Albdizajn Residence

Lajme

Gazeta Express

19/08/2019 19:01

Pikërisht këtu është duke u finalizuar ndërtesa Albdizajn Residence, që bënë diferencë në ndërtim.

Fasada ventiluese, xhamat tre-shtresorë, izolim termik dhe akustik sipas standardeve më të larta, zona e afarizmit e ndarë nga pjesa e banimit dhe qasja në rrugën kryesore e bëjnë një vend aq të kërkuar dhe unik. Cilësia e ndërtimit vjen në plan të parë, duke mos kursyer në pajisjet më të sofistikuara në ndërtimin modern.

Albdizajn, është duke finalizuar projektin e parë në ndërtim në të cilin pa asnjë dyshim kanë insistuar të shkëlqejnë në arkitekturë dhe ndërtim. Ndryshe, janë duke u punuar edhe projekte të tjera konkrete që do t’i bashkohen këtij modeli të ndërtimit.

Për t’u bërë me banesën e kompletuar me infrastrukturën dhe me cilësinë e pakrahasueshme të ndërtimit ju keni dhe një super mundësi këto ditë festash.

Ndryshe, hapësirat gjelbëruese dhe qasja e drejtpërdrejt në rrugën më të rëndësishme në Arbëri, e bëjnë një vend unik për të jetuar dhe për të bërë afarizëm. Mbikëqyrja e objektit është një tjetër përparësi për të gjithë banorët e Albdizajn Residence.

Kujdes i veçantë i është kushtuar dhe izolimit termik dhe izolimit akustik duke u përdorur metodat më të avancuara të ditëve të sotme.

Për të parë nga afër cilësinë e ndërtimit dhe mundësit që kapitali juaj të jetë i sigurt në patundshmëri duhet të vizitohet kompleksi, Albdizajn Residence. Për info 044 700 511  .

Artikull i sponsorizuar