Mos ja çel shefit, pauza është pauzë!


14/01/2019

Oferta është aq e mirë sa edhe tingëllon, sepse Domino’s si brend me vlera dhe standarde të larta është duke sjellë trende të reja të ofertave në tregun e Kosovës. Siç edhe dihet, Domino’s Kosovo ofron cilësi të lartë të produkteve përmes të gjithë përbërësve që i importon nga vendet e bashkimit evropian;

Anglia, Italia, Holanda, Franca etj. Domino’s në vazhdimësi është e përkushtuar që konsumatorët të jenë përfituesit më të mëdhenjë duke shijuar picën që është e përhapur në gjithë botën me më shumë se 20 mijë lokale!

Çfarë mbetet nga ju është që t’i vizitoni lokalet e Domino’s në Prishtinë që ndodhen tek Rruga B, Grandstore (Veternik) dhe Rruga Tirana. Pauza është Pauzë çdo ditë në lokalet e Domino’s!

Ndërsa për tu njoftuar edhe me ofertat tjera, rrini të kyçur në faqen e Facebook: www.facebook.com/dominospizzakosovo dhe profilin në Instagram: www.instagram.com/dominoskosovo, gjithashtu edhe në uebfaqe www.dominos-ks.com ku mund të bëni porosi online.

Domino’s Pizza – Pica nr.1 në Botë!

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart