Momenti kur toka e përpin 80-vjeçarin në Kinë


12/01/2019

Një burrë i moshuar papritmas u gëlltiti nga një gropë që u shfaq pa paralajmërim nën këmbët e tij.

Për fat të mirë, disa dëshmitarë e panë ngjarjen dhe shpejt u nxituan për t’i ofruar ndihmë plakut, duke e tërhequr lart me shumë siguri.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart