Mirë se vini në ABI Çarshia, qendra më e madhe e hapur tregtare në rajon!


20/09/2018

Shumëllojshmëria e përmbajtjeve dhe përfshirja e të gjitha ofertave dhe shërbimeve në suaza të qendrës tregtare, e bëjnë këtë qendër një destinacion dhe vend i zgjedhjes së parë për blerësit dhe vizitorët e të gjitha moshave duke plotësuar pritshmërinë e të gjitha shijeve dhe buxheteve.

Abi Çarshia është hapësirë unike e cila reflekton konceptin unik të Çarshisë së vjetër të Prizrenit, ku të gjithë vizitorët do të shijojnë avantazhet e hapësirës së gjërë dhe të hapur, shëtitjet nëpër shitoret dhe kompleksin e çarshisë si dhe do të shijojnë kafen, ushqimin apo desertin e preferuar në ambient tërheqës. 

ABI Çarshia sjell shumë brende dhe shërbime të cilat kanë munguar në treg, të cilat përmbushin dëshirat e të gjitha gjeneratave. 

ABI Çarshia, dëshirat në një vend!

Rr: Tirana, 20000, Prizren.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart