Minoritetet mungojnë, s’ka kuorum për seancë (FOTO)


10/08/2017

Të pranishëm në seancë janë vetëm 53 deputetë, andaj s’ka kuorum për vazhdim e saj, raporton Express.

Minoritetet dhe deputetët e Listës Srpska, gjithashtu nuk janë të pranishëm në sallën e seancave.

Kryesuesi i seancës konstituive, Adem Mikullovci, ka caktuar 10 minuta pauzë.

Seanca pritet të bojkotohet nga koalicioni fitues, i cili ka kërkuar ende kohë për të dalë me propozim për kryetar të Parlamentit, mirëpo, i vetmi nga PAN-i i pranishëm në sallë është vetëm deputeti Milaim Zeka.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart