Merkel bëri ‘gabim katastrofik’ që ua hapi dyert refugjatëve, thotë Trump


15/01/2017

“Mendoj se ajo bëri një gabim shumë katastrofal dhe ky gabim ishte pranimi i gjithë këtyre ilegalëve”, shkruan “Times” përmes Twitterit, duke cituar Trumpin të ketë thënë në intervistë.

Trump u zgjodh president në SHBA me premtimin se do t’i mbyllë dyert për refugjatët dhe do të dëbojë nga shteti miliona emigrantë të paligjshëm.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart