Mbyllet për 10 ditë magjistralja Kaçanik – Hani Elezit


07/12/2018

Sipas Ministrisë, mbyllja do të jetë ditore nga ora 07:00 deri në orën 17:00.

“Ministria e Infrastrukturës, njofton publikun e gjerë se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike, mbyllja e paralajmëruar e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) prej ditës së nesërme, e shtunë, 8 dhjetor 2018 do të vazhdojë të mbetet e mbyllur deri të martën, më 18 dhjetor 2018, me mbyllje ditore nga ora 07:00 – 17:00”, është thënë në njoftim.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart