Mbretëria e Bashkuar nuk është pjesë e Schengenit, por O'Connell ka një këshillë si të hiqen vizat - Gazeta Express

08/11/2018 12:49

Mbretëria e Bashkuar nuk është pjesë e Schengenit, por O’Connell ka një këshillë si të hiqen vizat

08/11/2018 12:49

Një qytetar e ka pyetur për një temë me rëndësi në Kosovë, vizat.

“A do të ketë liberalizim të vizave në fund të vitit?”, i ka komentuar qytetari.

“Kjo është çështje për shtetet e Shengenit, Britania e Madhe nuk është pjesë e Shengenit prandaj dhe nuk është për ne të komentojmë. Shtetet e Shengenit janë të qarta që lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar është me rëndësi për ta, prandaj është vitale për Kosovën të vazhdojë të tregojë që është serioze sepse kjo është mënyra e vetme që t’i bindë shtetet e Shengenit”, është përgjigjur O’Connell. /Gazeta Express