Matoshi e sfidon Abdixhikun për "lulëzimin ekonomik" të vendit me të dhëna të Bankës Botërore


18/01/2019

Në këtë reagim Abdixhiku kishte përmendur rritjen e papunësisë, rritjen enorme të numrit të zëvendësministrave, për rënien e investimeve kapitale nga 400 milionë në 100 milion dhe për shumë çështje tjera.

Ndërsa Matoshi si përgjigje për këto kritika të Abdixhikut për çështje ekonomike, ka pasur një analizë të Bankës Botërore, sipas së cilës që nga viti 2017 Kosova ka pësuar rritjen më të madhe ekonomike në rajon me 4.5 për qind.

“Lumir?    Banka Botërore: Kosova e para në rajon me rritje ekonomike”, ka shkruar Matoshi në profilin e tij në facebook.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart