Marsh protestues kundër përdhunimit të të miturës në Drenas


11/02/2019

Marshi protestues fillon në orën 11.30 nga ish-objekti i Gjykatës Komunale, për të vazhduar deri te Stacioni i Policisë dhe Gjykatës Themelore në Ferizaj.

Ndryshe, dy persona janë dënuar me nga një muaj paraburgim lidhur me akuzat për përdhunimin e një të miture 16-vjeçare në Drenas.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart