LSDM me iniciativë për shkarkimin e Ivanovit


13/04/2016

“Nëse vetë Ivanov nuk jep dorëheqje, të
shpallim “impiçment”, të inicojmë largimin e tij dhe të dërgojmë iniciativën në
instanca gjyqësore. T’i marrim të gjithë hapat konkretë për shfuqizimin e
këtyre vendimeve. Shfuqizimi i tyre është qëllimi primar”, ka deklaruar lideri
i Lidhjes socialdemokrate të Maqedonisë Zoran Zaev, transmeton Portalb.

Zaev pret qe edhe PDSH dhe BDI ta pranojnë
këtë iniciativë dhe t’i bashkëngjiten.

“Qëllimi është zgjedhje fer dhe
demokratike”, tha Zaev.

Ai edhe njëherë ka ftuar qytetarët që të
dalin në protesta dhe t’u përgjigjen thirrjeve të organizatave qytetare.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart