Listat e fryra të veteranëve po hetohen edhe në Ferizaj


14/09/2018

Kryeprokurori Jashari ka kërkuar nga prokurorët dhe hetuesit që të intensifikohen veprimet hetimore sa i përket kësaj çështjeje, me qëllim të verifikimit të 800 aplikacioneve të dyshuara për vepra penale “falsifikim i dokumentit” dhe “legalizim i përmbajtjes së pavërtetë”.

Vlen të theksohet se Prokuroria Themelore në Ferizaj, është e përkushtuar që të trajtoj çdo rast me seriozitetin më të lartë moral dhe profesional.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart