Lista Serbe, PAN dhe LAA arrijnë në Kuvend, pritet fillimi i takimit konsultativ (Foto)


09/08/2017

Të parët që arritën në kuvenditn e Kosovës janë deputetët e Listës Serbe.

E menjëherë pas Listës Serbe në këtë takim janë parë edhe koalicioni PAN. 

Partia Demokratike e Kosovës ka konfirmuar pjesëmarrjen në këtë takim, derisa Lëvizja Vetëvendosje dhe koalicioni LDK-AKR-Alternativa kanë bërë të ditur se nuk do të marrin pjesë, pasi që takimi sipas tyre është i panevojshëm.

Takimi nis prej orësh 10:00 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart