Lirohen nga burgu vëllezërit Geci nga Drenica - Gazeta Express

Lirohen nga burgu vëllezërit Geci nga Drenica

12/10/2018 17:33

Të tre ishin shpallur fajtorë për krim të luftës kundër popullatës civile si dhe për vrasjen e dy vëllezërve Berisha më 18 qershor 1999 në Skenderaj.