LDK lëshon një njoftim të çuditshëm për dialogun dhe rrëzimin e Qeverisë


24/09/2018

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa është takuar sot me kryesinë e kësaj partie për të gjetur një rrugë për rrëzimin e Qeverisë. Por, qëllimi për rrëzimin e Qeverisë mjegullohet paksa kur flitet për dialogun. 

Derisa thonë se çështja e dialogut mbetet temë kryesore e kryesisë së LDK-së, me ç’rast edhe formuan edhe një grup punues për Platformën e dialogut, e cila jep korniza të qarta se si duhet të vazhdohet me dialog. 

E me këtë LDK lë të kuptohet se dëshiron të angazhohet në dialog edhe pse publikisht kundërshton Presidentin Thaçi.

“Çështja e dialogut mbetet temë kryesore e kryesisë së LDK-së, me ç’rast u formua një grup punues për Platformën e dialogut, e cila jep korniza të qarta se si duhet të vazhdohet me dialog. Po ashtu gjatë takimit të kryesisë u formua edhe një grup punues i cili do të punoj rreth platformës zgjedhore. LDK-ja mbetet e përkushtuar që vendi të shkoj sa më shpejt në zgjedhje dhe të përmbushen të gjitha interesat e qytetarëve të Kosovës” thuhet në njoftim.

Në këtë komunikatë thuhet se është formuar edhe një grup punes i cili do të punoj rreth platformës zgjedhore.

LDK thekson se “mbetet e përkushtuar që vendi të shkoj sa më shpejt në zgjedhje dhe të përmbushen të gjitha interesat e qytetarëve të Kosovës”.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart