LAA e VV arrijnë në seancën konstituive (FOTO)


10/08/2017

Në agjendën e seancës, është vetëm një pikë, sipas dokumentit: “Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe nënkryetarëve të Kuvendit”.

Seanca pritet të bojkotohet nga koalicioni fitues, i cili ka kërkuar ende kohë për të dalë me propozim për kryetar të Parlamentit.

Seanca pritet të nisë së shpejti.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart