Ky është lideri i parë ndërkombëtar që e uroi Trump-in


09/11/2016

Sipas “Reuters”, Sisi arriti i pari që me anë të telefonit t’i shprehë urime dhe suksese në mandatin 4-vjeçar si President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart