Kthehen kolonat në Merdare


12/01/2019

Duke u bazuar në të dhënat e Qendres Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritjet në këtë vendkalim është 120 minuta deri në 180.

Ndërsa, në hyrje është pesë deri në dhjetë minuta. 

Kurse, në pikat kufitare tjera, pritjet dhe daljet, janë të vogla. Kurse, kolonat në Merdare janë 350 deri në 500 metra.

Këto ditë kur bashkatdhetarët ia kanë mësyrë vendeve ku jetojnë e punojnë, ka pasur raste kur kanë pritur deri në gjashtë orë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart