Kraja tregon pse Bajram Rexhepi nuk është pjesë e Fjalorit Enciklopedik


08/11/2018

Akademik Mehmet Kraja, në emisionin Pressing në T7 ka pranuar se janë lëshuar disa gabime në Fjalor.

Ai ka pranuar se gabimisht nuk është future edhe emri ish-kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi.

“ Kjo ka ndodhur gabimisht. Këtë gabim e kemi pranuar dhe prapë po them se gabimisht nuk është future emri i Bajram Rexhepi”, ka thënë Kraja.

Ai ka thënë se gabimisht kanë mbetur jashtë edhe disa figura të tjera të Kosovës.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart