Kjo është paga e Donald Trump si president i SHBA-së - Gazeta Express

Kjo është paga e Donald Trump si president i SHBA-së

10/11/2018 11:26

Donald Trump është Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës – dhe ai definitivisht këtë nuk e ka bërë për para. 

Siç raportohet nga International Business Times, Donald Trump paguhet 400,000 dollarë në vit në pozitën e tij si president, transmeton Gazeta Express.

Kjo sigurisht se nuk është asgjë për Trump, kur e krahasojmë me pasurinë e tij të vlerësuar nga Forbes, që është rreth 4.5 miliardë dollarë.