Këto janë koeficientet e rrogave në Ligjin për Pagat


12/02/2019

Por janë me mijëra punëtorë të sekrorit publik që janë të paknaqur me këtë ligj, pasi që nuk janë përfaqësuar gjatë hartimit të tij, që i kanë varë shpresat tek Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

Disa sindikata të disa kategorive të ndryshme të këtyre punonjësve i kanë bërë thirrje të drejtpërdrejta Presidentit që të mos e dekretojë këtë ligj dhe ta kthejë prapa.

Gazeta Monitor ka arritur të sigurojë shtojcën tabelore me koeficientet përfundimtar që është miratuar në Kuvend, e cila është pjesë e ligjit të kundërshtuar dhe që është përcjellur në Presidencë gjatë ditës së sotme, 12 shkurt. Sipas tij vlera e koeficientit është 239.
 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart