Këta janë anëtarët e komisionit qeveritar ndaj të cilëve u ngrit aktakuza për veteranët - Gazeta Express

14/09/2018 16:37

Këta janë anëtarët e komisionit qeveritar ndaj të cilëve u ngrit aktakuza për veteranët

14/09/2018 16:37

Të akuzuarit janë: Agim Çeku, Nuredin Lushtaku, Sadik Halitjaha, Shkumbin Demaliaj, Qelë Gashi, Shukri Buja, Ahmet Daku, Rrustem Berisha, Faik Fazliu, Smajl Elezaj, Fadil Shurdhaj dhe Xhavit Jashari.

Kjo aktakuzë ishte nisur nga prokurori Elez Blakaj, por u la e papërfunduar për shkak të kërcënimeve që Blakaj thotë se i ka marrë.

Të akuzuarit nëpërmjet fotografive:

Rrustem Berisha
Rrustem Berisha
Shukri Buja
Shukri Buja
Agim Çeku
Agim Çeku
Shkumbin Demaliaj
Shkumbin Demaliaj
Nuredin Lushtaku
Nuredin Lushtaku
Xhavit Jashari
Xhavit Jashari
Faik Fazliu
Faik Fazliu
Sadik Halitjaha
Sadik Halitjaha
Fadil Shurdhaj
Fadil Shurdhaj
Smajl Elezaj
Smajl Elezaj