Kështu doli nga rruga autobusi në Maqedoni ku humbën jetën 14 udhëtarë


14/02/2019

Kjo është fotografia e cila thuhet se autobusi ka dalë nga rruga. Rruga Shkup – Tetovë afër fshatit Llaskarcë, ku autobusi ka dalë në drejtim të kundërt e më pas ka rënë në rrugën e vjetër afër fshatit Llaskarcë ku humbën jetën 14 udhëtarë dhe shumë të lënduar, përcjell TS.

Ndryshe pas aksidentit tragjik sot dhe nesër në Maqedoni është ditë zie ndërsa tre ditë në Gostivar. 

Trupat e viktimave vazhdojnë të qëndrojnë në obduksion e më pas do të identifikohen dhe në fund do t’u dorëzohen familjeve.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart