Katalogu i shumëpritur “Balance” – Bukë për shëndetin!


18/10/2018

Në pikat e shitjes tashmë mund të kërkoni dhe katalogun me produktet e Bukes Balance. Kërkojeni dhe gjejeni bukën apo gatimet që Juve ju duhen, varësisht nga profesioni që keni apo stilit të jetës që bëni.

Balance Buka është bukë që prodhohet pa miell. Është e prodhuar nga farërat e mugulluara të grurit, ndërsa cilësia e grurit është e klasës së parë.

Mënyra e të ushqyerit di të sjellë komplikime në shëndet, andaj është koha që të konsumoni Balance, bukë për shëndetin.

Ky është Katalogu me disa nga produktet e Balance Bukës, që tashmë i keni në treg.

Artikull i sponsorizuar

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart