Kamioni erdhi për të hequr borën, por ajo që bëjnë këta fëmijë do t’ju lërë pa fjalë


12/01/2019

Në qytetin e Prishtinës autoritetet janë vënë në punë për normalizimin e situatës, por ajo që kanë bërë disa fëmijë është e pabesueshme.

Ata kanë penguar një kompani të pastrimit për ta pastruar borën dhe këtë lajm e bën të ditur zëdhënësi i Komunës së Prishtinës, Adonis Tahiri, i cili ka publikuar një fotografi në “Facebook”. 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart