Ivanovi është budalla – thotë zëdhënësi i LSDM-së, Shilegov


13/04/2016

“Ivanovi është budalla për të gjitha paratë e kësaj bote. Dhe më shumë se kaq. Për kriminelët duhet të ketë përgjegjësi. Nuk ka drejtësi, nuk ka paqe”, ka shkruar Shilegovi.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart