ISIS ka vjedhur pasaporta dhe letërnjoftime të Kosovës - Gazeta Express

ISIS ka vjedhur pasaporta dhe letërnjoftime të Kosovës

12/05/2015 7:07

Sipas raportimeve të një televizioni në Dubai të EBA-së, janë gjetur shumë dokumente në një zyre të organizatës në Siri. Së paku 2 pasaporta të Kosovës dhe 6 letërnjoftime shihen në një kronikë televizive, raporton KTV.

Gjithashtu një numër pasaportash të shtetasve shqiptarë janë në posedim të ISIS-it, transmeton koha.net. Pasaportat edhe të qytetarëve nga vende të BE-së dhe SHBA-ja janë vjedhur dhe pjesëtarë të ISIS-it i përdorin ato për udhëtuar në vende të ndryshme.