Haxhiu: Publikimi i pamjeve nga hetuesia është i papranueshëm


11/11/2016

“Publikim i xhirimeve tregon tendencën e drejtësisë për ta drejtuar publikun drejt propogandës së tyre, pse kanë nevojë drejtësia e policia të bëjnë propagandë e këto pamje nuk iu dorëzuan avokatit të familjes”, tha ajo.

Sipas Haxhiut, hetuesia kërkon që ta ndërtojë skenën siç jua do mendja. Ajo ka përsëritur përsëri kërkesën që të ndalen hetimet për Deharin dhe ka kërkuar që të caktohen hetues më pëlqimin e familjarëve. 

“Mënyra si u publikuan inçizimet e kanë terrorizuar opinionin publik” ka shtuar ajo

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart