Gruevski kërcënon OJQ-të dhe mediat që s’mendojnë si ai


15/01/2017

Në kumtesë thuhet se ka filluar procesi i “desorosizimit”. Ndërkaq, ministri Popovski për gazetën italiane “La verita” thotë se Soros, me financimin e disa organizatave qytetare bën presion për destabilizimin e shtetit.

“LSDM dhe Soros kanë mision për ta shkatërruar demokracinë nëpërmes sulmeve brutale kundër secilit që nuk mendon sikur ata. LSDM dhe Soros nëpërmes granteve korruptojnë gazetar dhe media. Ata po e varrosin sektorin civil. Populli ka vendosur: procesi i desorosizmit fillon”, thuhet në kumtesën e VMRO-DPMNE-së.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart