Fletë pagëzimi i Shën Terezës, 1910 (Dokument) - Gazeta Express

05/09/2016 7:04

Fletë pagëzimi i Shën Terezës, 1910 (Dokument)

05/09/2016 7:04

Në një grup Facebook-u, “Albanian Vintage Photography, people, cities, culture and history”, është publikuar fletë pagëzimi i Shën Terezës, transmeton Koha.net.

Ajo ka vdekur më 5 shtator 1997 në Kalkuta të Indisë, ku ka shërbyer si motër katolike me misionin kundër varfërisë.

Ky dokument është “duplikat”, por është mjaft interesant dhe i veçantë.