Emisioni Komiteti – mysafir Ermal Sadiku (Video e plotë) - Gazeta Express

Emisioni Komiteti – mysafir Ermal Sadiku (Video e plotë)

20/07/2017 22:42

Sadiku ka folur për fenomenin shumë të përhapur të valutave virtuale, të cilat po identifikohen me Bitcoin, si njëra nga to.

Ai ka shpjeguar se si funksionon Bitcoin dhe të tjerat monedha virtuale, si mund të blihen dhe si bëhen blerjet me to.

Inxhinieri Sadiku ka folur për shtrirjen e kësaj dukurie edhe në Kosovë dhe personat që më së shumti interesohen e investojnë në valuta virtuale.

Sadiku ka  treguar se deri në sa ka shkuar vlera e valutave virtuale që së fundmi janë rritur hovshëm, ndërsa ka bërë të ditur se sa milionë euro janë investuar deri më tani në këto valuta.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni më poshtë:

Emisioni “Komiteti” – Mysafir, Ermal Sadiku

Uploaded by Gazeta Express on 2017-07-20.