Dodë Gjergji: Shenjtërimi i Nënës Terezë nderim për gjithë shqiptarët - Gazeta Express

Dodë Gjergji: Shenjtërimi i Nënës Terezë nderim për gjithë shqiptarët

10/09/2016 11:36

“Nderimi ynë për Nënën Terezë është i shumëfishtë. Nuk kemi dhuratë më të madhe se Nënë Terezën”, ka thënë Imzot Dodë Gjergji.

“Nderimi i Nënës Terezë është nderim i të gjithë njerëzve vullnet mire në Kosovë dhe në botë. Në të gjitha trojet shqiptare. Është një përkulje dhe një nderim para sakrificës së saj”, ka shtuar ai.

“Ne gëzohemi dhe e falënderojmë Zotin se bota ka vullnet për të vlerësuar njerëzit vullnet mirë. Kjo është dëshmi se populli i Kosovës di të dallojë të mirën që e ka brenda vetës”, ka shtuar ai.