Dodë Gjergji i dorëzon Veselit simbolet e Shenjtërimit të Nënës Terezë (Foto) - Gazeta Express

Dodë Gjergji i dorëzon Veselit simbolet e Shenjtërimit të Nënës Terezë (Foto)

30/08/2016 16:30

“Sot pranova nga Imzot Dodë Gjergji simbolet e ceremonisë zyrtare të Ditës së Shenjtërimit të Nënë Terezës që do të mbahet më 4 Shtator, në Vatikan. Jemi popull i bekuar që ishte bijë e jona dhe mund të krenohemi me jetën, veprën dhe trashëgiminë e Nënës Terezë. Shenjtërimi i saj është lartësim i virtyteve më të mira të popullit tonë”, ka njoftuar Veseli përmes facebook’ut.