Dikush po e përdor emrin e Astrit Deharit nëpër muret e Prishtinës për të sharë pushtetin (Foto)


12/11/2016

“Astritin e vrau pushteti” dhe “Drejtësi për Astritin” thuhet në dy parullat e shkruara në në mur. Kapur me to është shkruar edhe “VV”.

Astrit Dehari vdiq në burgun e Prizrenit dhe ende nuk ka një raport final se Dehari është vrarë apo është vetëvrarë. Ajo që dihet nga raporti i autopsisë është se 26 vjeçi ka vdekur nga asfiksia, bllokimi i rrugëve të frymëmarrjes.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart