Deputeti i AAK’së për Gjykatën Speciale: Tani radha e tjerëve për sakrificë si Ramushi dikur


08/01/2018

“Sfida për Shtetin dhe Gjykata Speciale! Edhe Tribunali i Hagës mund të ketë qenë padrejtë ndaj shqiptarëve, por Ramush Haradinaj, nga pozita e kryeministrit i ishte dorëzuara atij, duke e thënë atë fjalinë e famshme “sot më duhet ta bëjë edhe një sakrificë për vendin tim dhe kam vendosur të japë dorëheqje dhe nesër nisem për Hagë”, ka shkruar Nitaj në Facebook. 

Deputeti më tej ka thënë se Gjykata Speciale, është e padrejtë po se ndoshta edhe këtë herë, disa të tjerë duhet ta bëjnë edhe një sakrificë për vendin e tyre.

“Pa asnjë dyshim Gjykata Speciale, është e padrejtë, sepse është rasti i parë i krijimit të një gjykate një etnike! Por ndoshta, edhe këtë herë, disa të tjerë duhet ta bëjnë edhe një sakrificë për vendin e tyre! Drejtësia jo gjithmonë është e drejtë!”, ka shkruar Nitaj në Facebook.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart