Çka janë Bitcoins? Tregon analisti i valutave virtuale Ermal Sadiku (Video) - Gazeta Express

Çka janë Bitcoins? Tregon analisti i valutave virtuale Ermal Sadiku (Video)

20/07/2017 20:36

Sadiku ka shpjeguar se kur kanë filluar të përdorën për herë të parë valutat virtuale dhe pse u rrit ndikimi i tyre së fundmi.

Sadiku ka treguar se si blihen valutat virtuale dhe si mund të bëhen pjesë e këtij ‘tregu’ të gjithë ata që janë të interesuar të investojnë në të.

Ai ka bërë të ditur se sa është vlera e valutave virtuale, sa shumë rritje kanë pasur ato së fundmi dhe nëse më tutje

Për më shumë detaje, ndiqeni videon e mëposhtme:

Emisioni “Komiteti” – Mysafir, Ermal Sadiku

Uploaded by Gazeta Express on 2017-07-20.